google-site-verification: google452496f581a39ccf.html

HÅNDLAVET KERAMIK

MED BORNHOLM I BAGGRUNDEN

JEG ELSKER MIT FAG

BOBLER OG KOPPER

SMUK, SMUKKERE, SMYKKER

Velkommen til mit keramikunivers.

 

Her kan du se hvad jeg laver, og lade dig inspirere og friste af mine porcelænsprodukter.

 

Jeg arbejder primært med brugsting som kopper, skåle, vaser, kander og vægure, og jeg går meget op i at mine færdige produkter kommer ud med et lækkert, stilrent udtryk i håndlavet kvalitet.

Jeg repræsenterer en ny generation af danske kunsthåndværkere som er uddannet på Bornholm, hvilket er årsagen til at jeg har valgt at starte en mindre keramikproduktion op her, i mit dejlige værksted i Rønne.

Jeg håber I vil nyde vores ting, lige så meget som jeg har nydt at lave dem til jer!

Mie 

MIE MØLGAARD

Hvis du nogensinde befinder dig på Bornholm, så kom ned til værkstedet i Rønnes gamle bydel og få en snak. Jeg faldt for keramikken allerede i 1999 på et højskoleophold. Herfra førte keramikken mig til Kerteminde, og Bornholm.

WEBBUTIK

Besøg min webbutik og få den Bornholmske keramik leveret til din hoveddør. Jeg glæder mig til at sende din bestilling, og håber at du vil nyde vores brugsgenstande, lige så meget som jeg nyder at lave dem til dig.

PROCESSEN

Keramik er en langvarig proces, og der ligger et stort arbejde i alle vores produkter. Uanset størrelse, skal alle produkterne stort set igennem samme proces.

JEG ELSKER MIT FAG

Hvis du nogensinde befinder dig på Bornholm, så kom ned til værkstedet i Rønnes gamle bydel ved havnen. I værkstedet finder du også min butik med mine færdige produkter. Her er man altid velkommen indenfor til at se hvordan produktionen foregår og få en snak om keramikken og tankerne bag. Jeg elsker mit fag, og fortæller gerne. Så spørg bare løs!

DYBT ENGAGERET

Jeg sætter en ære i at producerer alt i hånden . Mange gange er det fristende at sende produktionen til Kina eller lign. Men for mig er det vigtigt at have alle produkter gennem hænderne. Jeg håber at det er noget i sætter pris på.

MED BORNHOLM I BAGGRUNDEN

Jeg bor stadig på Bornholm, og elsker det netværk af andre kunsthåndværkere, og den ro til fordybelse som jeg har fundet her.

WEBBUTIKKENS BESTSELLERS

GÅ TIL WEBSHOPPEN
 • Boblekop – Mørk grøn

  295 kr.
 • Espresso Kop – Mørk grøn

  245 kr.
 • Mælkekande – Isblå

  600 kr.
 • Vase / Medium / Ice Blue

  495 kr.